Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Saturday, March 24

mana maruah wanita

Wanita sentiasa dilembukan oleh lembu lelaki contoh gadis litar ni

Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil akan terus memimpin Wanita UMNO untuk membantu Barisan Nasional (BN) menang besar pada Pilihan Raya Umum (PRU) akan datang. 
Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak, berkata tiada sebab untuknya menghukum Shahrizat dengan memintanya melepaskan jawatan kerana beliau tidak melakukan sebarang kesalahan dari segi undang-undang.

Apa barang ni beb suara ramai wanita umno yang masih punya maruah tak mahu dipanggil lembu lu tak nak dengar, kesian wanita umno lembu 1 Malaysia ni, ketua terpalit tahi lembu semua terpaksa menanggung, nak mengharapkan siapa lagi dapat mengembalikan maruah diorang yang tercemar dek perbuatan mak lembu, Big boss diorang pun sama bukan nak membantu tapi tetap mempertahankan kelembuan nya kah kah kah

Gaya kasanova perabih duit rakyat semakin kenyang la Paul tutle ni ntah berapa ratus ribu duit rakyat dibazirkan untuk membuat motor chooper yang tak berpfaedah ni, last sekali motor ni masuk muzium kalau dah kaki boros ada je idea kreatif nak perhabis duit rakyat. tahniah sikap "moderate" Najib ditonjolkan lagi dengan kehadiran chopper ni. kerja gila.


0 comments:

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

[Valid Atom 1.0]

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP