Powered by Blogger.

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


pm 1malaysia

Followers

Monday, December 5

Musa yang tak aman

Ketua Menteri Datuk Seri Musa Aman berkata sokongan Pakatan Pembangkang terhadap seruan pelbagai pihak termasuk parti politik di negeri ini agar kerajaan Persekutuan menubuhkan Suruhanjaya Siasatan Diraja (RCI) mengenai masalah pendatang tanpa izin dan "projek IC" di Sabah, hanya gimik politik untuk meraih sokongan rakyat.

Apahal mamat ni bila disokong kata gimik , bila tak sokong sibuk macam orang gila kata tak patriotik, kalau macam tu apa nak buat, atau memang saja je BN tak mahu RCI ni ditubuhkan takut kantoi lubang busuk diorang,
Tapi gua agak yakin la RCI ni takkan ditubuhkan bagi menyiasat IC free yang diberikan kepada pendatang tanpa izin, kalau kantoi mahu bungkus BN 1Malaysia. Gua berani cabar la tak berani diorang buat punya. cakap je la.

Read more...

Binatang kaki sex ni hina Islam lagi

Dr Chua (gambar) berkata sistem perundangan itu tidak adil kepada semua pihak khususnya ke atas kaum wanita selain mengenakan hukuman-hukuman kejam yang jelas bercanggah dengan konvensyen antarabangsa.

“Apabila rekod hak asasi kita tidak baik dan hukuman pula dianggap sebagai kejam, kedudukan global Malaysia akan merosot.

Ni la kenyataan paling sial dari seekor babi pelakon filem lucah, dan sahabat sekelambu umno, pemimpin sial ini telah terang2 menghina islam, tapi apa tindakan yang diambil. mana perkasa, mana umno. konon kata pejuang islam.

pelakon lucah sialan ni dengan senang sahaja menghina Islam mengatakan perundangan islam tak adil dan hukuman kejam ini sama menghina islam itu agama yang tidak adil dan kejam, penghinaan sebegitu teruk takan  boleh dipandang sebelah mata je,
Bagi gua tak kira umno ke, pas ke atau siapa sahaja yang mengaku islam patut bangun menentang kenyataan sial kaki sex ni. dan memang cibai la kalau kita semua hanya berdiam diri dengan kenyataan yang menghina Islam ni.
Gua juga memohon semua sultan yang menjadi payung Islam, bertindak tegas terhadap binatang ni. jangan asik duk berdiam diri bila Islam itu dihina serendah2nya oleh binatang sex yang bernama soi lek ni,

Binatang ini yang tidak tahu apa2 tentang Islam begitu lancang mencampuri urusan agama Islam, kalau gua kata budha agama merupakan agama kejam apa orang budha akan kata, mesti mereka akan terasa hati, Si binatang ni buka sekali telah menhina Islam tapi dah banyak kali, dan banyak kali juga orang Islam di malaysia menjadi bacul tak mengambil apa2 tindakan, sekurang2nya laporan kepada polis ke.

Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP