Powered by Blogger.

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


pm 1malaysia

Followers

Tuesday, June 12

minum ludah lu balik jib

Perbicaraan hari pertama membabitkan Timbalan Presiden Pas, Mohamad Sabu berkaitan isu kenyataan berkenaan dengan komunis Bukit Kepong di Mahkamah Butternworth di sini, hari ini yang awalnya dijangka akan berlangsung panas bertukar mengejutkan banyak pihak.

Ini kerana saksi pertama,Visva Nathan,75, pesara polis yang dipanggil memberi keterangan, tiba-tiba mengejutkan semua yang hadir mengikuti perbicaraan itu apabila membuat pengakuan memfitnah Mohamad, yang turut dikenali sebagai Mat Sabu, dan pada masa yang sama, meminta maaf kerana membuat laporan polis terhadapnya dengan hanya merujuk kepada laporan akhbar tersebut semata-mata.


lawak paling gila tahun 2012, pecah perut beb gua ketawa, umno dah terjebak beb, tapi yang jadi kambing hitam /pulak kenapa orang berketurunan india, mana selama ni mamak  dan pencacai umno lain yang terjerit-jerit bukan main, maki hamun bro Mat sabu.


Terkejuk beruk beb gua bila yang meroyan tak tentu pasal selama ni, mahluk lain tiba-tiba seorang tua india yang termalu besar. Kesian beb kat ini macha, kena tipu bulat-bulat dengan utusex. uada hati nak jadi sivagi tapi kantol beb.


Blogger upahan umno sekali lagi terpalit taik lembu beb, papagomo, prapukari, taiping mali n lainnya busuk beb ada taik dimuka kahkahkah. menteri2 banggang yang kena kencing dengan utusan mana nak sorok muka beb, masuk jamban je la, sembunyi taik dah penuh dimuka.


 Mana pergi 1000 lebih laporan polis. kenapa orang tua ni yang dipanggil polis untuk jadi saksi. Apa polis tak buat kerja ke, saksi yang diharapkan rupanya makan tuan. Kalau la begini kerja polis buat malu je kes tak disiasat terperinci tiba-tiba nak siasat. Apa kejadahnya saksi yang cuma dapat info dengan baca paper sex boleh diangkat jadi saksi. yang lawaknya saksi tu pulak tak pernah dengar ceramah Bro mat sabu. pelik kan polis ni wat kerja. nampak sangat tak cekap, langsung tak pro beb.


Mas cerita ni hangat gua ingat la masa tu wak din pagoh, ngan altantuya yang paling sibuk pukul gong sana sini memfitnah bro Mat sabu. 
Datuk Seri Najib Tun Razak dalam perutusan Hari Raya Aidilfitri menghentam Timbalan Presiden PAS Mohamd Sabu kerana memperagungkan Parti Komunis Malaya dalam peristiwa Bukit Kepong yang mempersenda atau memperlekehkan pengorbanan mulia para wirawan dan wirawati negara serta keluarga mereka. sini

Sekarang sanggup ke makan ludah lu balik.

Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP