Powered by Blogger.

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


pm 1malaysia

Followers

Monday, February 18

dulu haramjadah sekarang haiwan pulak


Dulu najib pernah maki peneroka atau anak peneroka yang tak sehaluan dengan umno sebagai haramjadah, sekarang situa nyanyok ni lak menyama tarafkan golongan yang tak menyokong umno sebagai haiwan. Apa dia ingat dia tukang beri rezeki ke, kepala lutut dia la.
Apa budi yang ditaburkan kepada peneroka ni, menipu peneroka adalah. Kalau tak nak buat kerja jangan jadi kerajaan, kan dah memang tugas sebagai kerajaan membelanjakan duit rakyat untuk kesejahteraan rakyat jadi, apa barang beb lu nak ungkit2 bukan duit mak bapak lu yang diguna untuk membantu tapi duit rakyat pulang kepada rakyat la.
Berape banyak yang lu beri kepada rakyat beb berbanding dengan yang lu orang rembat untuk memboncitkan perut masing2, cerita tak yah lebat la beb, lu semua sebenarnya pengkhianat kepada rakyat, perakus yang tahu mengaut kekayaan negara hanya untuk tembolok sendiri, lu makan daging rakyat kena makan tulang, tu lu kata kena berterimakasih. Hakkkkkkkktuiiiiiiiiiii beb.

3 comments:

watashi no sakura,  February 18, 2013 at 9:19 PM  

Rakyat berhak membuat pilihan untuk menolak atau memilih seseorang calon tu melalui pilihanraya...pilihanraya ke13 buat laa pilihan tepat bagi menentukan siapakah yg layak menerajui negara.

proactol reviews February 18, 2013 at 9:59 PM  

Memang pandir la si pandy kutty....hehehe

mountdweller February 18, 2013 at 11:28 PM  

Sebenar dia sendiri sudah melangkaui sifat haiwan. Haiwan patuh pada perintah Allah dan sunah alam yang ditetapkan Allah untuknya.

Tapi orang itu bagaimana?
Segala Hukum dipersendakan!

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP