Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Sunday, March 25

Bekas kawan Anwar akan buat konsert

Artis jemputan umno untuk konsert jelajah Malaysia

Konsert sempena grand prix Malaysia

Dua konsert maksiat yang terbesar yang akan melanda Malaysia tak lama lagi. kahkahkah yang paling terdekat semalam konsert minah-minah yang tak cukup kain  bukan main ramai bakal ahli neraka yang datang insyaallah.

Sekarang ni bakal memgegarkan Malaysia konsert artis penjual maruah akan mengelilingi Malaysia menjual fitnah dengan harapan dapat la imbuhan. Tapi yang gua kesian jangan la jadi macam artis veteran Hassan 666 yang tak berapa laku konsertnya penunton pun banyak kerusi dari manusianya

Konsert hassan 666

Apa pun gua berharap dengan kehadiran artis2 baru umno ni mampu menarik minat orang ramai, dan penganjur pula tidak kerugian kerana dengan persiapan ribuan duit yang disaku dari mana tidak lah siasia sahaja. Konsert yang bakal diadakan ini merupakan konsert yang akan menampilkan nama2 besar dalam Malaysia menampilkan ustaz ezam, ustazah umi, dan yang paling penting kehadiran Macha Nalla. 

Jadi dengan penuh hormatnya di persilakan datang beramai2 menghadiri konsert jelajah 1Malaysia ni. jadual konsert lu orang tengok la banner2 atau banting ditepi-tepi jalan.


My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

[Valid Atom 1.0]

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP