Powered by Blogger.

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


pm 1malaysia

Followers

Sunday, December 11

kebabian apek sex

(The Star) - MCA president Datuk Seri Dr Chua Soi Lek has maintained that he has a right to question PAS' version of hudud.
He said while the Muslim Youth Movement of Malaysia (Abim) had a right to ask him for an apology, he too had the right to talk about PAS' hudud and its impact on non-Muslims.
“Abim must also recognise the right of MCA as a political party. A forum was unanimous in finding that PAS' hudud would have an impact on non-Muslims.
“You must specify it as PAS' hudud and not just hudud,” he said after launching the Malaysia Si Gong Organisation annual dinner here.

Apa babi ni merepek ni, apa dia tahu tentang hudud kemudian sibuk pulak kata undang2 hudud yang kerjaaan kelantan buat merupakan hudud pas, apa babi ni dah cukup pandai sampai tahu mana satu hudud islam dan mana satu hudud pas, hei apek lu jangan biadap la, orang Islam tak pernah kacau agama lu lu jangan sibuk kacau agama Islam, apa lu tahu pasal islam, celaka punya kafir laknant.

Ni la bahana perbuatan UMNo memperlekehkan undang2 ISlam sampai sikafir ni semua berani memijak2 Islam sehina2nya. Hati gua cukup panas. Gua kalau boleh nak tulis banyak2 tapi.......

Read more...

bangang melantung

Golongan muda semakin percaya dengan kredibiliti kerajaan ekoran pelbagai program yang diperkenalkan oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak untuk membantu golongan belia.
Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Ahmad Maslan berkata, bantuan seperti Projek Perumahan Rakyat 1Malaysia memberi kelebihan kepada golongan muda untuk memiliki rumah di kawasan bandar.

Belia mana agaknya yang lu cakap ni mat, belia myanmar ke, belia indon ke, belia bangla. kalau merka ni semua semakin percaya dengan kredibiliti kerajaan gua yakin sangat2. Tapi kalau lu cakap belia Malaysia, baik lu tampar pipi lu, tengok lu mimpi ke tak?

Mana ada belia yang percaya dengan parti kencing macam lu punya, kalau ada yang percaya pun gua ingat mesti kutu2 rempit upahan lu, kutu2 rendah IQ macam papagomo, tak pun spesis artis2 bangang buat maksiat sebut saya bersyukur kerana dapat melakonkan watak......atau kutu2 bangang yang belakon dalam sembang rakyat yang kata kalau hudud dilaksanakan tak kan kemana pun, atau haji yang kata kalau hudud dilaksanakan lagi menyusahkan. temasuk la kutu dalam video ni.


Lantak ko orang nak jadi bodoh, kalau orang bodoh nak belajar senang sikit, tapi kalau da bodoh pastu tak nak belajar kemudian kata orang lain bodoh nak ikut kebodohan dia lak tu, ni payah. tengok la orang2 bodoh belakon ditaja pulak puak bodoh nak membodohkan orang lain dengan kebodohan sendiri. yang paling gua tak tahan kata2 akhir 2 pelakon jantan betina ni. kesian2 dah tua2 pun bangang melantung

Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP