Powered by Blogger.

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


pm 1malaysia

Followers

Monday, January 9

Punggung siapa pulak lepas ni

Beberapa hari ni gua busy gila, tapi gua ambil juga kesempatan updated blog ni, sebab gua tak boleh tahan nak, gelak sampai pecah perut permainan Umprono ni,


Semalam bagai nak rak kutu umno berdekah2 ketawa bil;a Pas pecat badut, pelawak hebat dalam Pas. peh bukan main lagi gua tengok kat kedai kopi sekor2 kata pas macam anjing tak kenang budi Hassan yang banbyak berjasa kepada Pas tapi kena flying kick kaw2 tersungkur di punggung UMNO. Dengan rasa penuh kesedapan UMNO merasa keliwatan Hasaan.

Hari ni pulak punggung UMNO kena sebat pulak dek keputusan Mahkamah membebaskan Anwar. Provokasi bom meletup juga tak dapat mencederakan punggung pihak lawan tapi mencalar punggung umno. Kah kah kah.

Umno yang selama ini banyak bergantung kepada punggung azizan, umi, munawar, sukma dan terbaru mamt tak cukup satu dna saiful. Lawak punggung UMNO terus menempuh jalan buntu. Gua rasa la umno lepas ni tak kan guna tektik punggung lagi buat perabih duit je, tak sangkut2 lagi.

 Tapi kalau la masih digunakan lagi lawak punggung ni agak2 lu orang punggung siapa la bakal kena spatula untuk di tayang kepada doktor2. Kemudianya dibawa kemahkamah sekali lagi. gua rasa punggung zul kulim macam tak sesuai, zaharin lagi la mengarut, ibrahim katak jauh panggang dari api. mungkin ezam kot baru boleh,

Tapi tak pe la kita lihat ada tak sikual lawak punggung ni lagi kalau ada, mari kita rayakan pelakon baru yang bakal menempah nama sebagai punggung terpilih.......


Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP