Powered by Blogger.

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


pm 1malaysia

Followers

Tuesday, July 3

penghinaan atau penghargaan













Read more...

Alaihai ketawa la lagi(terbaik dari fb)



Hari ni tengah gua tengo tv gua terpandang seorang budak sedang mengosok kepala obama kepala gua terus terfikir macam mana agaknya kalau kepala Najib kena gosok macam tu, lu orang agak-agak apa yang akan berlaku kepada budak tu. Adakah perkosa dan pukida akan terus meroyan dan bagi macam-macam ugutan kepada makbapak atau budak itu. Atau sekurang-kurangnya bagi ugutan macam dibawah ni:

Kali ni gua malas nak ketawa tapi bagi peluang kepada mamat dibawah ni ketawa bagi pihak gua

Yang kat bawah ni pulak umno betul-betul kaw-kaw kena maki dengan cina tua pelakon sex, walaupun yang sebut tu seorang adun tapi dia kan umno, apa yang dia kata adalah kata-kata umno. sekali lagi bro atas tu tolong ketawakan untuk gua


Dah ada body guard la beb anak dara ni baru nak usha bagi monyet gua, yang ni biar gua ketawa kahkahkahkah
yang ni saja nak ketawakan rakyat Malaysia  kerana berjaya dibodohkan sekian tahun



Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP