Powered by Blogger.

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


pm 1malaysia

Followers

Tuesday, February 28

samseng pakatan

Dalam entry gua sebelum ni gua bagi muka sebahagian gangster umno.tak adil la kalau gua cuma bagi kat umno je. Dalam pakatan pun ada kutu yang boleh tahan keras kepala ngan bodoh tahap piang.

1.kepala batu

2. Konseler malam

3.Mulut celupar

4.Akidah 666 nasib baik kena terajang cepat
5.kambing kulim yang kena pecat gak

Pada gua la memang patut samseng dalam pkr ni kena pecat, bukan setakat yang kena pecat tapi yang keras kepala, yang bodoh, bangang, tak setia pun patut kena tendang menyusahkan je, asik nak membetulkan diorang, buang masa


  

Read more...

Gangster taik kucing

Hari ini gua nak  senaraikan wajah gangster umno yang  kononnya berani bila ramai, muka2 tak bertamadun ni cukup kebal sebab sampai sekarang sekor pun tak pernah kena dakwa.

1.Gangster kahak

2. gangster fuck off

3. gangster misai



4. Gangster bangang

5. Gangster taik

6. Gangster bulat

7.Gangster bapok

Ramai lagi muka2 gangster taik kucing yang berani pasal ada backing, gua bukan nak sangat nak tayangkan muka berok2 ni cuma gua tengok sekarang ni bukan main lagi semakin berani Umno mengunakan tektiik gangster untuk menakutkan orang ramai, yang gua tak boleh bla bila orang perempuan pun anjing umno nak tumbuk, apa ke jadahnya . Bacul, kalau anak jantan cari la lawan yang sama jantan ni Nurul Izzah lu nak ajak lawan buat malu kaum je beb.




Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP