Powered by Blogger.

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


pm 1malaysia

Followers

Friday, June 22

buang tebiat nak mampos ke umno ni

Gua sebenarnya dah malas nak menulis entry, gua dah cukup bosan dengan susana politik kat malaysia yang kotor macam lubang najis, tapi bila lihat gambar ni hati gua rasa pilu la pulak, gua rasa walaupun sibuk mana gua gua kena juga luangkan masa untuk menulis entry, selagi haramjadah umno tidak ditumbangkan gua rasa kehidupan rakyat malaysia akan menjadi seperti gambar yang nak gua paparkan ini, dua ekor panda sampai berjuta tapi nasib rakyat entah macam mana.

Rakus nya pemimpin di malaysai ni gua rasa dah sampai tahap miksima dan memang patut dikuburkan secepatnya.Kalau tidak entah apa lagi yang akan dibalun oleh malaun-malaun ni. Berbalik kepada janji gua untuk meneruskan cerita hikayat Malayalam gua mohon maaf sebab tak berkesempatan buat masa sekarang untuk menulis, company gua dalam proses penyusunan semula, gua sedang menyusun keadaan company gua yang berterabur. beberapa orang pekerja dah gua pecat menyakitkan kepala dan menyebabkan company gua porakperanda, tapi alhamdullilah, Allah amat menyayangi gua diberi gua jalan untuk menyelesaikan masalah company dan dengan izinnya juga segala masalah sudah hampir dapat diatasi.


Bila gua baca artikal ni gua cukup panas hati memang jahanam gua cakp lu umno ni, apa dalam Malaysia ni da tak de orang yang kebulur ke, sampai sanggup perabih duit rakyat sampai macam ni, nak mampos ke pemimpin negara ni atau dah buang tebiat ke, kan kerja gila namanya ni.

Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP