Powered by Blogger.

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


pm 1malaysia

Followers

Thursday, July 7

story board biawak lidah bercabang


Gambaran dibawah merupakan story bord gua untuk drama yg gua ingin terbitkan tiada kena mengena antara hidup atu mati;

Apa aku nak kencing org ramai ni, ari tu da salah cakap nak bg stadium, skrg ni pening lak mcm mana nak spin ni, minta tolong ngan katak la, katak tolong!!!!!!!


Wahai bendahara,  sebagai penjilat ponggong aku da x mampu nak tolong, putar belit aku da x de org yg nak dgr, skrg ni aku tgh malu besar nak melompat ke istana ari tu pun da kena perambat ngan penyapu, malu-malu.


.
Cari mama la, mana tau dia blh tlg, Mama tlg papa ma, bg idea mcm mane nak kencing org ramai ni.


Menyebuk la papa nit tu la gatal mulut janji mcm2, mam busy la nak g shoping kat, uzbegistan


Joker2  tolong aku da pening ni 


Lu jgn risau bro, gua da arahkan org2 gua, untuk sattlekan semua problem, gua da bg green light gunakan apa cara pun untuk gagalkan rancangan diorg. Lu tgk gua bro da berapa hari x leh tidur sampai serabut fikirkan puak kuning ni. Lu tak percaya tenguk tu!


siap sedia bos

Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP