Powered by Blogger.

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


pm 1malaysia

Followers

Thursday, July 14

anjing kurap

Dalam ramai2 polis yg bertugas masa perhimpunan bersih 2.0 ada sekor mamat ni, jadi manusia yg paling sibuk gila, kat mana-mana video mesti ada terselit muka dia, tak menang tangan la kiranya.Mahluk tak berhatiperut ni betul2 jadi pendekar tak mcm pendekar katak sembunyi bawah ketiak bini, tak pun mcm mahagaru lintah rm50hibu,


lu tengok betul2 muka mamat selenga ni sibuk tul ada kat mana2 habis semua org nak dibelasahnya


Gua tak tau la apa yg difikirkan nak kata kemaruk pangkat, paling tinggi pun boleh jadi sarjan mejar je, tu pun kena langgar pengampu2 yg lain. kalau nak jd inspektor sahab jauh sekali dari cara dia bertindak je org da tahu da tahap IQ muka betik ni, Nak cakap sejuk perut mak dia masa mengandung lagi la tak logik.Malang sungguh janda atau anak dara yg dpt berlakikan mamat sengal ni, Gua ingat la mamat sengal ni bercita2 nak jadi filem star mana tau david teo atau yusuf haslam nak wat sikual ceta gangster atau kongsi ke, atau pun nak berlakon filem holywood ke jd terminator 6, kalau gua la gua amik di jadi pelakon, gua bg dia jd pencacai pengangkat najis.Mamat ni x perasan ke yg dibelasah tu semua kebanyakanny satu bangsa kalau satu agama gua tak pasti lak, kalau islam tak mungkin dia sanggup wat macam tu kat saudaranya sendiri, atau islam pada nama je kot entah la.

Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP