Powered by Blogger.

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


pm 1malaysia

Followers

Monday, March 5

lawak semalam

 Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat Datuk Seri Sharizat Abdul Jalil menyerahkan kepada Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak mengenai kedudukan beliau sebagai Senator.
Gua serahkan tengkok gua pada lu najib


 Presiden MIC Datuk Seri G. Palanivel yakin sokongan masyarakat India di Pulau Pinang terhadap Barisan Nasional (BN) semakin meningkat berdasarkan maklum balas yang diterima.
Kalau masuk muka2 kat atas tu betul la kata presiden mic



Read more...

mashitah semakin gila agaknya

Rakyat jelata tidak seharusnya terpengaruh dengan gelaran ustaz atau lebai hatta tuan guru daripada kalangan pemimpin parti pembangkang. Ataupun terpegun dengan jubah yang labuh, serban yang tinggi atau janggut yang panjang. Hakikatnya mereka adalah ahli politik yang boleh tergoda dengan wanita dan memiliki nafsu seperti orang lain. Mereka juga boleh terpalit dengan dosa walaupun pada waktu yang sama menuduh orang lain kafir.mashitah kening.


Apa yang betina ni dok merepek ni, sedap mulut je tabur fitnah sana sini, weiii lu apahal beb, ilmu yang ada lu jual macam pelacur agama, kat dunia Allah da bagi cash beb, Allah da tunjukan betapa kejinya pemikiran lu, hilang sudah ketakutan lu pada ilmu lu, fitnah dah menjadi makanan lu. Apa dah jadi ni beb. Harap muka lawa, ilmu banyak tapi hati karat, apa barang beb.


Kalau tengok pakaian perhhh sekarang ni pun bukan main beb, sendat sana sini, tudung pun makin kontot, ada Phd dalam bidang agama pun apa pun tak boleh, sembang panjang pasal minah ni pun tak guna lu orang nilaikan sendiri la tahap kegilaan minah ni.

Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP