Powered by Blogger.

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


pm 1malaysia

Followers

Thursday, June 28

kenapa telanjangkan sultan gua

Sebelum ni gua pernah tulis bertapa sayangnya gua kepada sultan gua, hari ni gua bertambah hairan, kenapa blog uncleseeker masih mampu terus-terusan menhina sultan gua, gua sebagai rakyat dibawah jajahan takluk Johor begitu kecil hati disebabkan tiada apa tindakan terhadap pemilik blog ni, muskil sungguh.

Siapa sebenarnya uncleseeker ni samapai begitu kebal menelanjangkan institusi raja Johor, gua rasa di Johor ni bukan main ramai pendekar (kononnya) yang amat setia kepada Raja tapi kenapa semua senyap, atau sebenarnya ada tangan ghaib yang duk dibelakang uncleseeker ni, Pihak polis pun tiada sebarang tindakan tu yang lebih pelik ni, pehinaan demi penghinaan kepada sultan gua ni gua rasa sudah sampai keperingkat gila babi la.

Gua rasa kalau la yang duduk kat belakang uncleseeker ni orang pakatan mahu satu Malaysia kena londehkan, tapi bukan nak menuduh tapi kenapa kebal sangat dia ni, kenapa tindakan double standard belaku kepada Nizar yang cuma beri komen sedikit yang pada gua tidak pun boleh mencalar ke kuasaan raja johor, adakah puak haramjadah ameno kat belakang dia,

Apa sebenarnya motif disebalik cerita uncleseeker ni, habis telanjang semua cerita Sultan gua. Ni yang gua betul-betul tak puas hati ni. Gua pun macam hang tuah taat kepada raja?

Ada siapa yang boleh bagi kat gua sikit story tentang perkara ni, kemuskilan gua ni dah cukup membuak-buak untuk mendapatkan kepastian,

Setahu gua selama ni apa je yang puak umno buat memang kebal, tapi kenapa tiba-tiba uncleseeker muncul mahluk kebal baru di Malaysia. pelik kan.

Apa pun gua kenapa lancang sangat telanjangkan sultan gua. panas hati gua beb.

Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP