Powered by Blogger.

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


pm 1malaysia

Followers

Friday, December 9

Wajah keldai UMNO

"Kek yang bersalutkan coklat diluar itu jika dilihat ia sangat lazat dengan warna dan rupa bentuknya," kata Ghani


Ini la rupa manusia najis yang gemar najis, yang suka najis, berhati najis, berotak najis bersalut najis.


berbahagia la diorang dengan najis-najis mereka. Apa sebenarnya yang mamak2 najis ni nak gua pun tak tahu apa yang gua pasti mereka ni sekotor apa yang mereka bawa, dalam malaysia ni, ini la pertama kali berlaku perkara sebigini jijik yang menjadi santapan fikiran diorang. Dek kekebalan diorang ni la maka diorang ni boleh berani buat sesuka hati mak bapak tiri dia aje.


Kalau nak kata orang Melayu gua ingat Melayu tu penuh dengan adab, sopan santun dan tinggi pekerti. tapi apa boleh buat kutu ni memang bukan melayu sebab tu ciri2 kemelayuan tak pernah dan tak akan ujud dalam diri mamak2 najis ni. kalau kat kampung biasa nya orang melayu mengelar sesorang mengikut perwaktakan atau apa yang dia buat. contoh Amat suka tangkap udang, orang akan panggil mat udang, kalau Amat berbadan hitam orang panggil mat black, untuk kutu najis ni gua rasa la gelaran paling sesuai dia adalah Ghani tahi.


Ghani tahi ni dari dulu memang suka glamour tapi semua tak menjadi sebelum ni dia dengan lucahnya telah cuba menghantar baju dalam wanita kepada LGE tapi tak menjadi, bukan setakat orang pakatan je marah tapi UMNO juga kata ni kerja gila. Gua rasa la mamat ni memang gila agaknya. dalam kepala dia ni penuh dengan benda2 jijik dan lucah kesian gua pada Umno mamat psyco macam ni dijadikan panglima untuk memenang kan UMno, patut la kata Mahathir Umno da ketandusan pemimpin sampai orang gila pun nak dijadikan panglima.






Ok la Ghani tahi teruskan pejuangan lu Umno amat memerlukan orang2 macam lu senang dijadikan keldai tunggangan dan boleh terus dibodohkan lagi pun memang lu selayaknya jadi pencacai najis umno.

Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP