Powered by Blogger.

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


pm 1malaysia

Followers

Wednesday, March 14

Pusat latihan tentra PKR

UMNO Selangor mempunyai bukti Datuk Seri Anwar Ibrahim menggunakan hubungannya dengan beberapa pihak termasuk golongan neo konservatif Yahudi dalam usaha menawan Putrajaya pada Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13). 
Setiausaha Perhubungan UMNO Selangor, Datuk Seri Mohd Zin Mohamed berkata, bukti yang diperoleh sudah disahkan kesahihannya melalui sumber dalaman PKR dan hasil risikan UMNO sendiri.
Katanya, antaranya surat yang dihantar Anwar kepada bekas presiden Amerika Syarikat, Jimmy Carter, ahli kongres dan senator negara berkenaan, ahli politik negara Eropah dan pemimpin Bank Dunia.
Mohd Zin berkata, pihaknya juga berjaya memperoleh beberapa modul yang digunakan pada pilihan raya termasuk pilihan raya kecil terdahulu yang disediakan badan asing. 
“Sebuah yayasan yang beroperasi di Jerman mempunyai hubungan dengan golongan neo konservatif Yahudi di Amerika Syarikat menyerap ke Malaysia melalui cabangnya di Asia dengan menggunakan landasan dialog politik, sejak 1990-an lagi. 
“Peranan utama yayasan itu lebih kepada sumbangan dana dan latihan modal insan. Ia dipercayai menerima dana daripada sebuah lagi badan tidak berkepentingan kewangan yang beribu pejabat di Amerika Syarikat, yang juga mempunyai hubungan dengan Anwar. 
“Satu cabang badan tidak berkepentingan kewangan berkenaan yang juga terbabit secara langsung membantu Anwar dari segi dana dan idea selain yayasan berkenaan, sebuah badan pemikir yang turut menyediakan manual bagi menghadapi pilihan raya kepada petugas PKR dan seterusnya menggulingkan kerajaan dengan cara tidak demokratik,” katanya pada sidang media di sini, semalam. 



Ulasan Gua:

Lu nak kencing siapa beb kalau lu ada bukti dah lama lu dedahkan beb, tak de bukti pun lu boleh reka2 bukti ni kan pulak kalau ada bukti, mahu pecah gegedang telinga rakyat Malaysia dengar lu menyalak. nak bohong pun agak2 la beb.

keduanya sejak bila umno ni tubuhkan cia boleh menyerap meresap dalam pkr macam cerita bollywood la pulak. atau umno dah tubuhkan ejen 007 oppps silap ejen666 diketuai oleh Hassan ank Ali.

Surat kepada Jimmy carter dan kepada pemimpin luar lain biasa la beb, Macam surat mahathir kepada setiap perdana menteri israel, kepada presiden amerika apa lu dok kalut ni beb.

Kenyataan Ni gua tak blh bla beb, sebuah yayasan jerman menyerap masuk kat malaysia tahun 1990an. yang memang lawak beb, tahun 1990an Anwar DALAM Umno la beb, timbalan perdana menteri, timbalan presiden umno. dari apa yang lu kata tu nampak sangat umno yang diserap neo yahudi.
pkr sedang menjalani latihan menembak

Tentera laut PKR sedang menjalani latihan mengunakan meriam

Kenyataan last sekali apa maksud lu nak gulingkan kerajaan secara tidak demokratik. Pkr dah tubuhkan pasukan tentera ke beb. dah buat pusat latihan ke beb, dah mula beli senjata ke beb, lawak apa pulak ni.

BANGANG!!!!!!

Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP