Powered by Blogger.

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


pm 1malaysia

Followers

Wednesday, July 13

rahsia cincin n gelang rosemak


Pendedahan2 demi pendedahan tentang kayanya rosemak, ramai bloger2 kuarkan ceta mamat ni beli cincin usd24 juta ,semak yang terbaru bloger ameno world lak kuarkan ceta baru pasal gelang rosemak semak semua org heran dari mana datangny duit mamat ni boleh bebelanja besar. Ada yang tuduh dia guna duit permata, maklumlah peruntukan permata untuk rosmak ni sampai 100juta lebih, ada  yg pikir dia guna duit rakyat, pada gua tak patut betul tuduh dia macam tu, mamat solehah menurut pandangan ahli umprono mana mungkin curi duit rakyat. Bila gua pikir2 ada logiknya juga, masa pergi timur tengah, usa, kawasan2 yg ada go head go stan tu semua bukan dia curi, tapi bini dia bagi, lu org tak patut betul, mamat solehah tu. Gua kaji juga sumber kewangan dia ni ada lah gua jumpa kat youtube tgk sini
 
lagu ni dijual dlm bentu single je da hasilkan bayk juta belum lagi royaliti belum lagi lagu kat bawah ni lak
Sebagai sorang yg berdiri teguh di belakang bini, menghadapi susah senang, yg terbaru ketika bini dijangkiti demam kuning sehinga meroyan teruk siap panggil beberapa pawang untuk menghalau mambang kuning, terdiri dari bukan calang2 pawang, seperti berahing katak, kitol pairot, pawang joker, mahagaru lintah, laksa mana mail. Walaupun pawang2 ni tidak berjaya menghalau mambang kuning ni dia tetap berdiri teguh dibelakang bininy. terbaru 2 ari lepas terpaksa berubat lak kat satu lg negeri stan gak yg ada sama mcm bunyi negeri erdogan, walau masih tidak baik g lak ke negara bekas penjajah dan yg gua dengar dia nak jumpa pope utk ubt demam kuning ni. kesian tul pengorbanan mamat ni sanggup ikut kesana kemari menemani bini dia, tapi kesetiaan x berbelah bagi tetap digagahi juga

Read more...

Hati sakit

Beberapa hari ni gua tak update blog ni sebab gua tak tahu apa nak tulis lagi, kerakusan umprono yg melampaui batas kemanusiaan, hati gua begitu sakit, dan kalau gua luahkan juga pasti akan masuk sekali maki hamun jadi gua biarkan dulu cool, tapi rupa-rupanya puak ni semakin menjadi-jadi ganasnya. tapi gua dapat gak tersenyum hari ni bila lihat video ni;


 

dan ini

 

Tapi hati gua sakit bila tengok yg ini pula


yang ini lagi bertambah sakit hati




Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP