Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Sunday, July 17

PERGINYA SERIKANDI ISLAM"Saya seorang isteri, ibu, anak, doktor perubatan, pimpinan PAS, aktivis masyarakat, WAKIL RAKYAT dan yang paling utama Hamba ALLAH.Dilahirkan pada 2 Ogos 1957 di Kuala Kangsar Perak. Bapa Allahyarham Dato Hj Mohd Ghazali. Ibu Allahyarhamah Datin Hjh Zainab. Suami Prof Madya Dr Aminuddin Abd Hamid Karim.Adik beradik 8 orang. Anak-anak 4 orang: Mawaddah, Muhd Fawwaz, Sakinah, Muhd Farhan. Menantu Mohd Azizy dan Nur Hafizzah. Cucu 'Izz Nu'man"

 Al fatihah untuk beliau moga Allah mencucuri rahmat keatas roh beliau, Gua menjadi peminat beliau sejak namanya mula meniti dibibir jamaah PAS, beliau merupakan seorng serikandi yg begitu komited kepada perjuangan, bukan calang-Calang manusia boleh menandingi kehebatan perjuangan beliau, gua pasti kehilangan beliau akan memberi impak yang besar kepada perjuangan muslimah pas secara amnya. PAS dan seluruh rakyat Malaysia kehilangan seorang pejuang tulen. Gua amat berharap akan lahir pejuang muslimah yang mampu mengikuti jejak beliau.

0 comments:

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

[Valid Atom 1.0]

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP