Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Tuesday, July 19

JUHI CHOW LA DATANG MALAYSIACantik jambul tu Juhi Chow la kat mana wat, blonde lagi,

Seluruh anggota Pergerakan Wanita Umno dan Barisan Nasional (BN) perlu bersedia untuk menghadapi "peperangan" di dalam bentuk pilihan raya umum ke-13 yang dijangkakan tidak lama lagi. Ketua pergerakan itu, Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil yang juga Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat berkata Selasa, Wanita Umno dan BN merupakan benteng dan perisai kepada BN terhadap segala ancaman.
"Kita berharap Wanita Umno dan BN bersedia untuk menghadapi peperangan, persiapkan diri kita dengan strategi 'art of war' yang terbaru di dalam usaha kita untuk menghadapinya. Kita tidak boleh ketinggalan," kata beliau.

Fuyooo takutnya gua, jadi benteng n perisai beb, ijat bila nak wat krusus ''art of war" tu ala peruntukan kan byk lg, jgn lupa panggil panglima katak n mahagaru silat lucah sebagai fisilitator. kesian dia org, duit yg dpt dulu da nak abis tu

0 comments: