Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Friday, May 10

lawak ngeri dari badut tua

Dah lama juga gua tak menulis dalam blog ni, gua bayak menghabiskan masa untuk ber fb je, ntah tetiba malam ni gua macam menjadi rajin pula untuk menulis, sebenarnya gua semakin meluat melihat senario politik dalam malaysia ni, bobrok.

Dah la menipu dlm pru, menang, gua ingat relex je, rupanya hati iblis yang ada pada batang tubuh umno ni tak pernah putih semakin gelap, dibangkitkan pula isu perkauman, menjolok sarang tabuan perkauman dgn gelaran berbagai tsunami cina la, tak reti berterimakasih la, dan macam2 lagi.

Terbaru cuba melaga-lagakan pr, melalui isu Azmin, (mmg pun Azmin ni bingai), isu nak pancing pas bentuk kerajaan perpaduan, yg lebih lawak nak pula bergabung dengan Dap yang dikatakan komunis, isu paling besar adalah membangkitkan isu 13 mei kan haramjadah namanya tu.

Tapi dalam panas hati gua, ari ni gua dihiburkan oleh joker, gua tak nak komen lebih nanti kedalam pulak macam member blogger lain tu, apa pun saksikan la lawak ngeri ni........


1 comments:

Anonymous,  May 13, 2013 at 3:49 PM  

Pasai dia dah buat ramai orang terseksa. Gua tak berani nak doa yg teruk-teruk, pasai gua pun bukan bagus. Gua doa moga dia asyik nak terkentut je, busukk lak tu. Staff semua tak suka duduk kat dia. Lepas terkincit selalu, bertambah busuklah dia.. orang geli nak duduk dekat dia...akhirnya dia membawa dia membawa diri tak berani keluar rumah ...terseksa jiwa dan raga

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP