Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Wednesday, December 21

Pas nak masuk kubur ke?

Kalau la maha raja lawak tu lawak bila gua tengok video ni gua guling2 gelak, tahniah kepada pembuat video ni.lawak gila beb.



Dalam gelak2 gila gua tak boleh tahan bila baca artikal ni memang cibai, pailang2 dalam Pas da gila sibuk berentap kat media, macam gua cakap sebelum ni. woiii apahal ni beb, gua sebelum ni pernah buat en3 tentang perkara ni. Mana perginya presiden Pas ni, Hj hadi masih tidur ke, memang patut la Aduka taruna nak langgar, Hj hadi, woiii bangun la.

Apa cerita adik beradik ni tak habis2 nak berentap ni, bila nak panggil duk satu meja, gua dah naik menyampah, apa ni beb. Si Hasan pulak tak boleh ke tutup mulut busuk mulut lu bila menguap pasal dalam kelambu. jangan jadi manusia cibai beb.

Yang cikgu Pa, mahfuz dan dr osman pulak apa hal kecoh2 ni beb, hilang respek gua. Ni la kata orang marahkan nyamuk kelambu dibakar. Hj Hadi pulak senyap sepi je, cepat sattlekan kutu2 ni, buat malu je, gaduh adik beradik satu Malaya dah tahu. Apa da membusung baru nak bertindak ke beb.

Kalau semua nak jadi hero tapi spender terkoyak apa barang, wooiiii umno tengah bergelek dangdut meraikan perangai orang2 tua tak sedar diri. Apa lu orang tak sedar ke lu sedang gali kubur untuk PAS.

3 comments:

rakab,  December 21, 2011 at 7:23 PM  

Hahahahaaaaaaa...

Retak menanti belah !

woi Jebon !...Penatlah kau melalak dalam blog hari-hari, rupa-rupanya pakatan makin rosak !!

Lepas ni Anwar masuk penjara...ahli PKR pasti gundah gulana. Politik dalaman PKR pun apa kurangnya..??

Azmin dah siap sedia nak rampas kerusi MB dari si Khalid. Khalid takkan nak diam jer..

Puak Erdogan dengan kumpulan ulamak Pas bergaduh sakan. Pergolakan dah tak mampu ditutup lagi...walau apa pun kesudahannya
Pas pasti akan menanggung musibah
kesan kemelut ini dan pakatanlah yang paling rugi di PRU13 nanti.

rakab,  December 21, 2011 at 8:25 PM  

memang patut pun kau takut, non oooiii...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP