Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Monday, December 5

Musa yang tak aman

Ketua Menteri Datuk Seri Musa Aman berkata sokongan Pakatan Pembangkang terhadap seruan pelbagai pihak termasuk parti politik di negeri ini agar kerajaan Persekutuan menubuhkan Suruhanjaya Siasatan Diraja (RCI) mengenai masalah pendatang tanpa izin dan "projek IC" di Sabah, hanya gimik politik untuk meraih sokongan rakyat.

Apahal mamat ni bila disokong kata gimik , bila tak sokong sibuk macam orang gila kata tak patriotik, kalau macam tu apa nak buat, atau memang saja je BN tak mahu RCI ni ditubuhkan takut kantoi lubang busuk diorang,
Tapi gua agak yakin la RCI ni takkan ditubuhkan bagi menyiasat IC free yang diberikan kepada pendatang tanpa izin, kalau kantoi mahu bungkus BN 1Malaysia. Gua berani cabar la tak berani diorang buat punya. cakap je la.

0 comments:

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

[Valid Atom 1.0]

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP