Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Thursday, December 15

3 mahluk yang bakal memkuburkan UMNO

Dua mahluk yang bakal memberi sumbangan yang begitu besar berkuburnya UMNO

Siapa yang tak kenal dengan dua mahluk jantan betina ni yang penuh dengan kontrovasi, seorang kaki putar alam yang secara sinis tanpa rasa bersalah mempermainkan hukum Islam dan berjaya membina empayar kekayaan kepada kroninya, walaupun ada sekor dua yang kantoi seperti Tajudin Ramli.

Seekor lagi betina yang penuh dengan kontrvesi, bebelanja mewah dan terdapat video dalam you tube menuduhnya berpuaka, dan terkenal dengan perangai godmother.

Terbaru masuk pula dalam rangking adalah bini taukeh lembu NFC (National Family Cow) yang menafikan sekeras2nya beliau terlibat dan tak ada kena mengena dengan suaminya. Lu cuba bayangkan duduk satu rumah, tidur satu bilik, katil sama, cadar sama, tilam sama......... sama boleh mengelak kata tiada kaitan dengan dia, pelik memang pelik

4 comments:

Isa December 15, 2011 at 9:57 AM  

Masa buat anak jer yang tak sama bro... tiada kaitan katanya... hahaha...

JAKA,  December 15, 2011 at 10:58 AM  

makhluk tu bukan setakat akan kuburkan umno, tetapi kuburkan melayu, islam dan negara juga.

wajah2 perompak negara. menganggap harta negara harta mak bapak dia dan rakyat adalah hamba abdi Kunta Kinte yg boleh di perlembukan.

silap shahrizat mengaku tk tahu mengenai rompakan laki dia. kalau perbuatan itu baik dan tidak menipu, mengapa nak nafi ?

itu tanda ianya satu jenayah besar maka nak mengelak la tu.

umno adalah pembohong besar.

Johor Born December 15, 2011 at 2:42 PM  

Bro Isa, masa tu laki dia pakai topeng siamang kot tu yang cakap tak ada kaitan tu.

Johor Born December 15, 2011 at 2:44 PM  

Bro Jaka, melayu dan islam da lama da dikuburkan puak umno ni. tinggal umno nya je.

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP