Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Thursday, November 17

Muka penuh najis sibuk kata orang

Kerajaan Kedah diminta menghentikan projek-projek usahasama sekiranya tidak mempunyai pengetahuan dalam bidang diceburi agar tidak membazirkan wang rakyat.
Mohd. Tajuddin Abdullah (BN-Belantik) juga menasihatkan kerajaan negeri menilai kemampuan serta melihat latar belakang syarikat-syarikat yang dipilih untuk mengadakan usahasama dengan syarikat-syarikat miliknya. Menurutnya projek ternakan ikan keli di Sungai Pau, Sik, usahasama Perbadanan Menteri Besar (MBI), Kedah Agro dengan Novel Ventures Sdn. Bhd. kerugian lebih RM397,000 bukanlah yang pertama dialami anak syarikat kerajaan negeri.

Ni la barua2 yang tak tau malu, diri sendiri terpalit najis lembu sibuk nak jaga tepi kain orang. Rugi 397k kecoh nak mampus tapi lembu punya kes 250j buat tak nampak. tu belum kes lain, kedah hampir bangkrap masa pemerintahan BN tak pula bising.Tengok sini Yang dibawah ni sekor lagi malaun yang belum apa2 dah kecut teloq... buat malu anak jantan je,

Presiden Gerakan, Tan Sri Dr. Koh Tsu Koon hari ini mengumumkan untuk tidak mengambil bahagian sebagai calon dalam mana-mana kawasan sama ada kerusi Parlimen atau Dewan Undangan Negeri pada Pilihan Raya Umum ke-13 akan datang.

0 comments:

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

[Valid Atom 1.0]

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP