Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Tuesday, November 15

lepas ni nak g mana ji

Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak selamat pulang ke tanah air hari ini selepas menghadiri sidang kemuncak Kerjasama Ekonomi Asia-Pasifik (APEC) di Honolulu, Hawaii.
Pesawat khas yang membawa beliau dan isteri Datin Seri Rosmah Mansor tiba di Kompleks Bunga Raya Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) di sini petang ini.

Ada bawa apa2 buah tangan ke Hj jib, mana tahu bawa balik kalung hula hu ke, beg berkin baru ke, cincin baru ke,  Hajah ros oleh-olehnya mana takan kedekut kot untuk orang Malaysia, bagi orang hawai usd10k boleh takan la untuk orang Malaysia tak boleh kot. Jangan kedekut pak Hj dan mak Hajah.

Puas tak perabis duit kat sana, bila sebut pasal hawaii ni gua teringat satu cerita retro dulu, kalau mula cerita ada satu mamat kemetot jerit the plane! the plane! kalau tak silap gua cerita fantasy island. agaknya masa sampai sana ada ke orang yang menyambut macam cerita tu ji.

Lepas ni ada program baru ke nak keluar negara, mana negara agaknya lagi agaknya ye lu berdua nak pergi, duit negara belum habis lagi tu, boleh guna lagi...... Gua cadangkan lu orang g bermuda, kat sana kata orang  banyak sahabat yang sekepala dengan lu ber dua duk, kata orang la.tak pun pergi vertican sekali lagi.............

1 comments:

Anonymous,  November 16, 2011 at 1:10 AM  

pegi kubo lee..

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

[Valid Atom 1.0]

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP