Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Friday, September 23

Siapa nak jadi bapa angkat mat mongol

Mat mongol menyuruh balaci2nya tidur dirumah rakyat, untuk menyelami cara hidup rakyat, ok tak lama lagi akan berebut-rebut la balaci kaki ampu ikut katanya dengan promosi besar-besaran.

Siapa yang nak jadi bapa angkat Mat mongol bolehla mula berangan2. Tapi gua nasihatkan jaga2 sikit nanti bil air melambung tinggi, takut ada yang pengsan pulak, jangan lupa besarkan bilik air ada badak nak berendam.

Nak lebih selamat kena pakai baju kalis peluru macam eskay mana tau dibuatnya meletup c4 mau bekecai badan.

Gua ingat la dalam ramai2 tu baik lu ambil al malikul sembab je jadi anak angkat, dia kurang guna air, sebab tu sembab semacam je,...............

Kalau kaki blue, bolehla cepat2 berebut presiden prono, boleh dapat maklumat penting pasal blue ni.....

Kalau yang kaki gay pulak ada dua tiga orang yang boleh dipilih.......

Yang kaki mabuk lagi senang ada banyak pilihan..........

Yang selama ini mimpi nak jadi artis gua cadangkan ambil anak angkat dari sabah ada ramai jugak yang boleh dipilih tu ada yang simpan ada yang da jadi bini lu pilih la sendiri.

Kalau rasa nak kaya hidup lagi belambak gua cakap lu, hampir semua kaki rasuah.........

Kalau nak anak angkat macam shah rukh boleh juga, ambil anak angkat bos patriot dia tahu mana nak dapat.......

0 comments:

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP