Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Monday, March 5

mashitah semakin gila agaknya

Rakyat jelata tidak seharusnya terpengaruh dengan gelaran ustaz atau lebai hatta tuan guru daripada kalangan pemimpin parti pembangkang. Ataupun terpegun dengan jubah yang labuh, serban yang tinggi atau janggut yang panjang. Hakikatnya mereka adalah ahli politik yang boleh tergoda dengan wanita dan memiliki nafsu seperti orang lain. Mereka juga boleh terpalit dengan dosa walaupun pada waktu yang sama menuduh orang lain kafir.mashitah kening.


Apa yang betina ni dok merepek ni, sedap mulut je tabur fitnah sana sini, weiii lu apahal beb, ilmu yang ada lu jual macam pelacur agama, kat dunia Allah da bagi cash beb, Allah da tunjukan betapa kejinya pemikiran lu, hilang sudah ketakutan lu pada ilmu lu, fitnah dah menjadi makanan lu. Apa dah jadi ni beb. Harap muka lawa, ilmu banyak tapi hati karat, apa barang beb.


Kalau tengok pakaian perhhh sekarang ni pun bukan main beb, sendat sana sini, tudung pun makin kontot, ada Phd dalam bidang agama pun apa pun tak boleh, sembang panjang pasal minah ni pun tak guna lu orang nilaikan sendiri la tahap kegilaan minah ni.

7 comments:

Mat Indera Sipejuang March 5, 2012 at 6:04 AM  

Cukup memalukan seorang yang berilmu dan ada PHD tapi menulis sesuatu yang tiada nilai ilmu...

Yang ditulis umpama gosip artis dimajalah hiburan yang tiada kebenaran untuk dipecayai.

Salam Ziarah dan Salam Perjuangan.

Johor Born March 5, 2012 at 7:20 AM  

ciri-ciri dajal akhir zaman akan ujud dalam bentuk manusia contoh yang terbaik minah ni.

kanda danny March 5, 2012 at 11:31 AM  

letak gamba awek alin lg sedap mata memandang.. haha

-kanda-

poyo,  March 19, 2012 at 3:40 PM  

najibun dan rosmahtun jadi idola perempuan ni...dia ostazah ker?cam tak caya jer...

JAKA,  April 10, 2012 at 11:51 AM  

semenjak join gerombolan fasik, nampaknya Allah mcm dah tarik sikit2 ilmu makcik ni.

bermula dgn pakaian yg bergaya mcm artis, kini ckp pun mcm org tiada ilmu.

semua org bernafsu, kita bukan malaikat. gelaran ulamak atau ustaz atau tok guru bukan dinilai daripada betapa lemah shahwatnya.

gelaran itu semua berdasarkan ilmu dan kelulusan.

sesiapa pun memang bolh terjerumus ke perangkap gejala sex haram kerana telah disabdakan Nabi saw bahawa perempuan adalah senjata ampuh syaitan yg amat bahaya terhadap lelaki beriman.

kelemahan lelaki adalah nafsu terhadap wanita.

kelemahan wanita adalah nafsu terhadap harta benda.

maka kalau seseorg ustaz tak layak di gelar ustaz kerana bernafsu sex, maka MASHITAH juga tidak layak digelar ustazah kerana memperlihatkan tewasnya dia kepada nafsu kebendaan.

buktinya dia memilioh perjuangan sekular dan assobiyah demi kerana gaji besar pangkat dan kedudukan yg menjana harta benda... yg menjadi nafsu wanita iman senget mcm dia.

so kita ramai2 kenalah panggil Mashitah sahaja lepas ni... atau kalau nak manja sikit panggil yaaannngg !

takde ustazah ustazah nye.

Anonymous,  May 7, 2012 at 2:25 AM  

Ustazah???? Myshitlah...

Anonymous,  July 13, 2012 at 10:09 AM  

tengah 'klimax habis lah ' dah tu...mana nak perasan apa yang berlaku di sekeliling dia...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP