Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Tuesday, February 28

samseng pakatan

Dalam entry gua sebelum ni gua bagi muka sebahagian gangster umno.tak adil la kalau gua cuma bagi kat umno je. Dalam pakatan pun ada kutu yang boleh tahan keras kepala ngan bodoh tahap piang.

1.kepala batu

2. Konseler malam

3.Mulut celupar

4.Akidah 666 nasib baik kena terajang cepat
5.kambing kulim yang kena pecat gak

Pada gua la memang patut samseng dalam pkr ni kena pecat, bukan setakat yang kena pecat tapi yang keras kepala, yang bodoh, bangang, tak setia pun patut kena tendang menyusahkan je, asik nak membetulkan diorang, buang masa


  

3 comments:

MOH KEMBARA February 28, 2012 at 10:04 PM  

Salam Yob,

ada lagi kot, cam pendek jer senarai tu. Errr nak bukak cawangan baru kat Istanbul ke?

Johor Born February 29, 2012 at 8:02 AM  

memang ada ramai lagi yong tapi cukup la yang tu je, apa yang gua nak kata setiap kumpulan parti politik ada yang bangang cuma jangan terlebih taksub je, mudarat besar sekarang umno, tu yang wajib tumbangkan. kalau pakatan perangai macam umno, kita tumbangkan juga. bukak cawangan ye yong. satu pun tak terabis yong kah kah kah

Anonymous,  October 2, 2013 at 9:53 AM  

yo0 yong,.what up yong.,abis lu da nk tombangkan semua parti abis tu mane yg lu nk naikkan yong????

name: Botak JUVANA sungai laut dalam repi rumah hang yong.

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP