Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Friday, July 13

umno dan ayah pin

Ni pe cerita ni budak sekolah pun nak di jadikan balaci umno, dah tak de yang dewasa ke nampak sangat umno da tenat, terpaksa import budak sekolah apa barang beb, ini la umno cakap tak serupa bikin, berape agaknya diorang ni dapat bayaran, tak boleh bla beb kesian gua tengok umno sekarang. umur baya ni la paling seronok dapat baju free, topi free, duit free bendera free, berebut diorang nak join

Yang ni pun dapat free, selendang free, baju free tak. patut la najib takut sangat kat minah ni, ada ilmu kuntau beb, silap hari mahu patah riuk najib dibuatnya, memang patut juga la najib takut nak bedebat dibuatnya kalah debat, camne bila balik rumah nanti nak jumpa dengan minah ni


Gambar tengah tu gua saja je selit tuk selingan, gambar ni dengan atas baru ada kesinambungan cerita dari gambar atas. ni baru gental beb. bukan setakat orang melayu orang india pun sokong pas, yang ni umno lu ada. Ini guna budak sekolah apa barang beb, buat malu je, satu dunia tau beb umno gua budak sekolah. Umno yang tengah nazak terpaksa minta bantuan oksigen dari budak sekolah, lawak ngeri beb.

Gambar ni baru betul sesuai sangai dengan parti sesat umno/bn regu pulak dengan ayah pin terbaikkkk la.
Yang ni pulak degar cerita blogger upahan umno menyamar jd blogger Pr betul ke?

0 comments:

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP