Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Friday, July 6

monyet


Gambar diatas tiada kena mengena dengan cerita gua ni yang ada kena mengena cuma perangai ramai manusia di dalam umno serupa diatas. Gua dapat berita malam semalam uncle seekers kena tangkap, tentu lu orang ingat gua suka kan sebab hasil tulisan gua sebelum ni. Gua tak mahu komen banyak kerana gua pasti sesuatu yang lebih besar akan muncul hasil penangkapan uncleseekers ni, jadi apa hal pun kita tunggu nanti, kepada uncle seekers gua mohon maaf kerana ranjau lu sebelum ni, gua harap lu selamat selama 4 hari dalam rumah rehat di JB. Gua nak sangat tahu apa kesudahan drama ni................

Ok gambar diatas ni memang ada kena mengena dengan cerita dibawah ni cuma yang kat atas tu kecil molek, yang dibawah ni pulak debab molek kahkahkah,
Pm 1Malaysia ni manusia paling pelik setakat ni dalam terkinja-kinja sanasini menonjol diri, tiba-tiba telah ditabalkan secara rasmi oleh tv3 suku sebagai perdana menteri wanita pertama diMalaysia, tahniah  cik mah oooii
Tahniah cik mah atas kejayaan lu menjadi pm 1malaysia. Cik mah tolong la rekomen projek2 sikit, takan la bagi kat kolonel je, gua nak juga sikit. Apa pun terbaik la untuk cik mah dan tv3 anadh telah menyedarkan orang ramai peranan Rosmah Mansor yang sebenarnya, kalau dulu cuma andaian dan anggapan sahaja kini semuanya telah terungai. 

6 comments:

MOH KEMBARA July 6, 2012 at 8:21 AM  

Salam,
mesti teman dah tertidur lebih 12 bulan, tak sedor bila kita dapat PM baru nih!

tom01,  July 6, 2012 at 8:50 AM  

gambo yg atas skali tu x silap gua, Ziana Z kot..

5sal,  July 6, 2012 at 10:35 AM  

Assalam Joho Bon!Ana ucap takziah pada 30 individu yg wat lapuran polis berkenaan uncle hantu yg kunonnya mengaibkan ayaq muka sultan hang.Takziahlah selama nie rakyat tak tau perangai sultan hang org akan celik mata dan hati utk mengikuti perkembangan seturusnya.Selama nie rakyat hanya kenai uncle hantu tapi kali nie org akan kenai lebih detail sapa uncle seekers tu.Blog dia mungkin akan duduk ranking yg pertama.Takziahlah saya ucapkan sekali lg.Hanya rakyat yg celik hati dan pikiran akan terima hakikat nie.Rakyat yg buta hati akan menafikan kesah nie.Wassalam!

zam July 6, 2012 at 11:40 AM  

knape x de org citer pasal sultan negeri lain haa...

zam July 6, 2012 at 11:40 AM  

knape x de org citer pasal sultan negeri lain haa...

Johor Born July 6, 2012 at 3:18 PM  

5sal, ini la saatnya yang gua tunggu untuk kita semua tahu apa kesudahan drama ni semua. kita tungguuu

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP