Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Monday, July 2

gua bukan blogger upahan

Agaknya si penulis semberono menulis untuk puaskan hati parasponsor nya…


p/s: kalau macam ini gaya penulisan si penulis, aku tak hairan dia dipinggirkan oleh mykmu mahu pun mana-mana kumpulan pejuang maya pro-BN. Ada akai letak lutut (aku suka ayat ni sebab hang pun pernah kata Muhyiddin Yasin cakap pakai lutut)… pembangkang aje yang suka orang macam hang ni!

lu orang kenal siapa bapok ni




Hari ni tengah gua tanya pakcik google gua terjumpa satu blog yang komen tentang penulisan gua, bangga juga gua ada orang perati tulisan gua kembang beb lubang idung, tapi yang gua tak boleh tahan tu nak guling-guling bila blog ni sebut gua ada seponser beb, nak pecah perut gua beb, apa dia ingat blog-blog sokong pakatan ni semua macam blog Bn dapat duit masuk tiap2 bulan. 

Gua menulis pakai duit sendiri la streamyx bayar sendiri la,kalau kantoi pun sendiri la, Gua menulis sebab rasa tanggungjawab gua kepada kezaliman pemerintah, tak de kena mengena dengan duit, lagi ulur ada la, gua rasa orang pakatan pun tak kenal gua, yang kenal gua pun beberape blogger sahabat, apa tu mykmu gua pun tak pernah tahu dan tak nak amik tahu, Gua dah mengundi dah dekat 4kali beb sekali pun gua tak pernah pangkah BN. Apa barang gua nak dikenali oleh blogger upahan BN.

Jadi fikiran gua dan tulisan gua bukan kepunyaan mana-mana parti, kalau pakatan buat hal gua akan bantai, gua tak kira, sebelum ni pun kapal sink pun gua pernah bantai dalam tulisan gua, gua memang menyampah dengan sink sekor ni, dah tua nak putus oksigen pun asik melalut tak tentu pasal.

So jangan nak sibuk buat fitnah atau dosa kering, tuduh orang macam-macam, kalaupun umno ni memang dah terkenal dengan fitnahnya, gua harap lu yang menulis ni pun jangan la jadi alat pembesar suara fitnah diorang, kesian beb. Apa pun terimaksih lah atas keperohatinan lu terhadap blog kecil gua ni.

4 comments:

XUMNO,  July 2, 2012 at 8:22 AM  

Gua tabik kat lu leh Beb.Berjuang atas perinsip bukat atas duit. Benar tetap banar dan salah tetap salah. Bayarannya di akhirat nanti. Blogger2 Pencacai UMNOngok memang tengkorak kosong, yang ada dalam rongga kepala mereka hanyalah najis fitnah dan putarbelit. Carry on brother.Salam

Johor Born July 2, 2012 at 8:43 AM  

tks bro xumno, bersemangat gua

muqlis04 July 2, 2012 at 9:25 AM  

gua ingat lu sama cam ISA-ikut suka aku...x kena semua dia bantai...ABU

Johor Born July 2, 2012 at 10:02 AM  

itu la sahabat bloger yang kenal gua bro muqlis

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP