Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Sunday, June 3

Muhyiddin meroyan

Barisan Nasional (BN) bersedia untuk menghadapi kemungkinan pembangkang akan mengecam keputusan Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) jika kalah dan turun ke jalan-jalan untuk menggulingkan kerajaan dipilih secara demokratik.

"Mereka akan mendakwa keputusan pilihan raya sebagai tidak adil, tidak bersih untuk mewujudkan persepsi negatif," kata Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, yang dilihat mengulangi pandangan diberikan oleh bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad dalam tulisan blognya 


Apahal mamat ni meroyan ni, dah takut la tu, buat fitnah orang nak gulingkan kerajaan, apa kejadahnya, dah 12 kali la beb pakatan kalah tak pernah pun mengamuk apahal untuk kali ke13 ni nak mengamuk, bodoh punya statment,


Ni mesti nak cerita sebaliknya, umno kalah mahu begegar Malaysia ni, kan puak ni mana tahu terima kekalahan, belum kalah pun dah cukup ganas main bangsat, lastik orang, pecahkan kereta orang, simbah cat kat kereta orang, serang anak muda kat dataran, dan macam lagi permainan bangsat, diorang. tu belum kalah baru nampak nak kalah.


Bukrti terbaru nampak sangat terdesak terpaksa import kumpulan k-pop untuk mentrabiah anak muda untuk mengisi kekosongan rohani, ikut pendapat kepala hotak sewel mereka. Habis kuliah ustaz kena batalkan bagi laluan k-pop. bayar pulak berjuta-juta. kan sial namannya tu guna duit rakyat sesuka hati mak bapak diorang. Manusia haramjadah atau berotak binatang ni apa kira, berhabis duit rakyat diorang belasah janji hati diorang puas, biar anak muda bertambah sesat jauh dari agama biar senang nak kelentong, semakin jauh dari agama semakin cerah peluang untuk diorang.

0 comments:

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP