Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Wednesday, June 13

betina ni ada bukti, berape banyak daaa


Ahli perniagaan, Ummi Hafilda Ali mendakwa beliau 'menyimpan' bukti-bukti baru berhubung pemilikan 20 akaun Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim dan pemilikan harta Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Azmin Ali.
Beliau berkata, pihaknya bersedia menyerahkan bukti-bukti tersebut kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) jika diminta berbuat demikian oleh suruhanjaya terbabit.
Bagaimanapun, beliau mempersoalkan tindakan SPRM yang seakan-akan 'mendiamkan diri' apabila segala bukti berhubung dakwaan berkenaan telah diserahkan.
"Saya ada banyak bukti baru tentang akaun itu dan akaun-akaun lain yang belum pernah didedahkan. Saya cari waktu yang sesuai (untuk dedah). Kalau terpaksa bantu SPRM dalam siasatan, itu satu tanggungjawab dan saya sedia.

UhuhhhhhhhhhUhuuuuuuuuuuuhh

Ingat lagi betina klimex masa ceramah, hari ni di klimwx lagi, kali ni kencing berterabur akan disambut oleh puak umno dengan rela hati, uhuuhuuhuhhhuuuuhuuuuuuuuu.

Tak habis-habis betina ni cerita ada bukti, gua ingat di ni kilang bukti la, tapi dari mula sampai sekarang ni, entah berribu bukti dia sebut tapi satu pun tarak nampak, masa cerita fitnah liwat pertama dia kata ada bukti, fitnah liwat kedua ada bukti, video sek, ada bukti, kekayan azmin ada bukti, agen yahudi ada bukti, cerita shamsidar ada bukti. tapi satu jadah bukti pun belum nampak

ini betina kepala ada pusing la gua agak. lantak ko la weii, cakap apa pun dah tak laku, terpekik terlolong lak ko weeiii, tak de sape nak dengar. uhhhuuuuuuuuuuuhuuuu

Kalau dalm blog sahabat gua Isa di dah taknak da masukkan gambar betina ni buat sweh tapi atas dasar simpati gua gua masukan juga gambar dia ni, walaupun buat kotor blog gua, mana tahu ada yang berkenan nak jadi kan bini ke, anak dara lagi tu weeei, katanya la

3 comments:

Anonymous,  June 13, 2012 at 1:52 PM  

langsuyor nie pandei bebeno meniage...meniage air lior ler.....apa dia kater...dia akan dedahkan pada maser sesuai....hihihihi...biler mase sesuai tu.....maser dekat pilihanrayer ler kan.....mesti harga pendedahannyer tinggi......tak mcm cerita bujang lapuk tu....hihihii...20 sen.......ini mesti....20 jta nie......hihihihi....lantaok kamu ler...yg kene malu nanti bukan kemer......kamuuuuuu tu.....

Anonymous,  June 13, 2012 at 3:10 PM  

BULL SHIT for HER

lijitra June 13, 2012 at 3:13 PM  

bukti apom dia kot.tak boleh pakai punya betina ni.tau ota saja.

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP