Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Saturday, February 25

binatang anak haram





Semakin byak rupanya binatang anak haram, kat malaysia ni, kenapa semua ni boleh terjadi.sebab binatang ni merasa cukup kebal tak mungkin kena pancung, tak pun tak mungkin masuk jaring besi, sebabnya terlalu ramai kat malaysia ni yang dengan mudah belajar ilmu kebal. syarat utama Jilat bontot BN. lu dengan mudah boleh khatam ilmu kebal beb.

Kalau lu nak ilmu lebih dasat yang dipanggil ilmu tarik duit tak yah guna toyol beb, cuma kerja ada lebih sikit mula sekali lu, masuk pakatan kemudian keluar, kemudian lu bodek gila babi, jilat sampai licin, tak macam tu Hassan 666 gua penuh yakin kalau lu orang ada masalah hutang along, hutang ceti, hutang bank, atau nak makan susah, nak beli apa barang pun susah sekelip mata je boleh sattle.

Kalau yang da memang kaya nak tambah kaya gua rasa boleh jugak guna ilmu ni, apa yang penting lu orang kena pertahankan Bn sampai mampus, lu orang nak jual agama lu ke, nak jual maruah lu ke, lu orang kena buat asal BN tetap perintah dan selama tu juga masssuuukkk.

0 comments:

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP