Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Monday, December 26

umno kaki gaduh

Dah tua-tua pun masih bebal, nak jadi hero pun biar bertempat beb, budak2 pun lu ajak bertumbuk, apa masalah lu beb, harap tua je, otak kat lutut, ini la muka kononnya rakyat perihatin, kononnya nak ajar orang lain sedangkan diri sendiri pun kurang ajar. bebal punya orang.

Gua kadang2 heran la, puak umno ni, kaki gaduh ke apa, dia orang ingat semua orang tunggul ke apa, weiii nak berpolitik pun biar matang la beb, apahal nak begasak je, lu ingat lu semua dah cukup handal ke, macam la orang lain semua patung lu nak jadikan punching beg, kalau otak masih belum mampu nak menerima kekalahan macam budak2 tadika, baik lu pergi belajar balik kat kemas la beb.
Contoh atas pulak gaduh sama sendiri, macam budak2 tak matang langsung, agaknya ni la buadya yang sangat2 dibanggakan umno, kaki pukul, tak puas  hati je nak belasah, nak gaduh, tak de tamadun langsung.
Ni pulak kaki bacul yang berani macam anjing bila ramai, mentang2 polis tak ambil apa2 tindakan sebab kebal, kutu2 ni cuba tunjuk kuat, pegi da

Banyak lagi kalau gua nak tunjukan tapi gua tunjuk sikit je yang lain boleh cari dalam you tube, ni la contoh kutu2 yang tak berotak nak tunjuk jantan walaupun kurang kejantanannya

0 comments:

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP