Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Thursday, March 15

kah kah kahHanya satu peratus daripada kira-kira 100,000 anggota Polis Diraja Malaysia (PDRM) terlibat dalam kegiatan rasuah, kata Ketua Polis Negara Tan Sri Ismail Omar.
Lawak pertama pagi ni, 1% je beb ye? Samada Lu tido atau Rakyat Malaysia yang tido. sendiri mau ingat.
 Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) mencadangkan agar rakyat Malaysia yang tinggal di luar negara dibenarkan mengundi pada pilihan raya menggunakan kaedah pengundian pos.Bagaimanapun Pengerusi Jawatankuasa Pilihan Khas Parlimen (PSC) bagi penambahbaikan sistem pilihan raya, Datuk Seri Dr Maximus Ongkili berkata, cadangan berkenaan masih belum dimuktamatkan jawatankuasa berkenaan.

Yang ni pun boleh tahan lawak ngerinya ni lubuk baru bagi BN nak menang pilihanraya ni,  macam2 beb diorang buat nak menang. pas ni agaknya la akan ada cadangan baru pesakit kat hospital kena buat undi pos, warga emas undi kat rumah je, last sekali semua orang tak yah undi kat pusat pengundian semuanya pos je.

Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

[Valid Atom 1.0]

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP