Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Sunday, July 24

Sesat menyesatkan

Golongan yang tertarik terhadap fahaman komunisme dan mahu mewujudkan kembali fahaman itu di negara ini adalah golongan yang sesat, kata Menteri Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan Datuk Seri Rais Yatim.Gua suka dengar cerita merapu mamat ni disini. penipuan nyadari dulu kini memang senang dibaca, mamat yang seangkatan dengan panglima katak ni memang terkenal dengan kata2 manis penuh putarbelit sejak sbelum join team b lagi, dan gua pasti siapa yang pernah tahu tentang semangat 46 akan mengerti perangai mantan timbalan presiden parti yg telah bekubur ni. Semangat 46 telah berjaya melahirkan pemimpin kaki kencing terdiri pak tidurllah, panglima katak dan beberapa lagi manusia yg telah mengencing gabungan ANGKATAN PERPADUAN UMMAH. Hanya seorang sahaja pemimipin arwah semangat 46 ini yg gua rasa ada kredibiliti Ku Li namanya. Yang lain banyak yang sesat lagi menyesatkan.

Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive