Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Saturday, September 17

Umno kata dia bermaruah

NIBONG TEBAL 17 Sept. - Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata, beliau menyokong tindakan UMNO Negeri Pulau Pinang yang mahu mengambil tindakan terhadap Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng yang didakwa menfitnah UMNO negeri.
Katanya, tindakan Badan Perhubungan UMNO Negeri itu amat tepat demi menjaga maruah UMNO berikutan tuduhan dan tohmahan yang buruk sangka terhadap parti itu.
"Saya ucapkan tahniah kepada Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Negeri Pulau Pinang (Datuk Zainal Abidin Osman). Kita bukan parti tak ada maruah... kita ada maruah. Apa yang dikatakan adalah fitnah.

Maruah apa tu bai, kaki fitnah macam puak lua mana tahu pasal maruah, Bermaruah ke puak lu bogelkan orang, dengan video menipu, bermaruah ke lu kebas duit rakyat, bermaruah kah lu rakyat sendiri lu, bantai masa berhimpun, gangster mana tahu maruah ni beb. Bermaruah ke lu biarkan orang murtad sesuka hati, bermaruah ke lu bila tak berjaya sekat kes buang bayi, banyak lagi gua boleh tulis tentang bermaruah nya umprono ni.

Kalau lu nak saman guan eng lu saman semua orang nak tengok jugak, skrip baru lu, lawak ke, sedih ke, jangan asik buat publisiti lepas tu senyap.

Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

[Valid Atom 1.0]

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP