Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Monday, July 25

Produk BN yang haram

tengah tenung apa tu bai lain macam je

KUALA TERENGGANU 24 Julai - Semua parti komponen Barisan Nasional (BN) perlu melaksanakan dua strategi penting iaitu 'pemasaran dan penjualan' untuk menang dalam pilihan raya umum (PRU) ke-13 (PRU-13) yang akan datang.
Ketua Penerangan BN, Datuk Ahmad Maslan berkata, BN mempunyai produk yang cukup baik untuk 'dipasarkan' kepada rakyat bagi memastikan agar mereka terus menyokong parti itu pada masa-masa akan datang.
Beliau yang juga Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri menjelaskan, produk yang dimaksudkan itu ialah parti-parti komponen BN, para pemimpinnya dan dasar serta masa depan BN sendiri.
"Di bawah strategi penjualan, ia berkisar tentang hubungan antara pemimpin dengan rakyat menerusi kunjungan dari rumah ke rumah dalam usaha meraih sokongan kepada BN.
"Strategi pemasaran pula melibatkan konsep 5P iaitu produk, harga program, tempat, promosi serta pelaksana," katanya pada sidang akhbar selepas menutup Konvensyen BN Terengganu 2011 serta pelancaran Jentera BN negeri di Primula Beach Resorts di sini semalam.


Wallawei BN nak mula bisnes baru, memang sah kepala kapitalis, paling lawak produk yang nak dijual da tak laku beb dipasaran sebab ketingalan zaman, merbahaya kepada keselamatan dan kewangan penguna, kebanyakan produknya da luput tempoh, tak ada chop sirim dan lebih merbahaya tidak mempunyai tanda halal, kerana produk yang cuba dijual memang diragui tahap kebersihan dan halalnya.

Yang paling lawak produk keduanya, ini produk paling merbahaya jika siapa yg terbeli produk ni alamat kena kencing seumur hidup dan boleh mengucapkan selamt datang masa depan yg gelap. jaga-jaga duit anda akan hilang jika membeli produk tidak berkualiti ini, dan dikuatiri akan makan tuan.
adakah ini salah satu produk tersebut

Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

[Valid Atom 1.0]

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP