Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Thursday, March 8

tulen


KUALA LUMPUR - Perkasa menggesa polis menyiasat kenyataan bekas Setiausaha Sulit Datuk Seri Anwar Ibrahim, Anuar Shaari berhubung dakwaan beliau bersama ketua pembangkang itu dilatih membawa demokrasi ala Amerika Syarikat (AS).
lagi satu lawak ngeri pencacai umno, cerita bodoh kenyatan bebal, bila pulak si Anwar ni dapat latihan dari Amerika kalau la ada yang percaya dengan cerita ni memang bahlol sama bahlol dengan perkasa.KUALA LUMPUR 7 Mac - Ketulenan kepimpinan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dalam mengemudi pucuk pimpinan kerajaan dan parti merupakan tunjang kekuatan Barisan Nasional (BN) menghadapi Pilihan Raya Umum Ke-13.

Ni lagi satu lawak ngeri tulen beb, Cerita panjang pun tak guna beb. lu orang buat la penilaian sendiri tulen ke tak..Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

[Valid Atom 1.0]

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP