Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Thursday, September 13

Kaabah di hina oleh trooper umno

umno memang pukimak haramjadah, malam ni cybertrooper umno telah menghina kita semua umat isalam dengan post yang telah menyebabkan gua sendiri menitiskan air mata, tiada kata yang boleh gua gambarkan bila Islam di hina sebegini rupa oleh puak yang mengaku islam. Biar gambar ni berbicara untuk menunjukan bertapa jahilnya manusia didalam umno ni, gua mohon sahabat blogger sebarkan supaya menjadi iktibar.

Dan gua amat berharap agar perkara ini di majukan kepada pihak berkenaan untuk tindakan, sewajarnya.

Lu semua boleh lihat bertapa kejinya permainan politik umno, sanggup menghina masjid dan kaabah yang dipertahankan dengan nyawa oleh umat islam. adakah ini yang kita mahu. 

Group LU LANGSI LU MATI sebuah kumpulan yang bergerak cergas untuk menjadi jurucakap umno didalam dunia facebook harus dipertanggungjawabkan. Group yang didalamnya penuh dengan caci maki dan fitnah ini sentiasa membuat posting yang secara terang-terangan menghina, penuh dengan fitnah dan caci makian. Se cetek mana pun ilmu kita tentang islam tetapi bila penghinaan terhadap Agama dibuat secara terang-terangan ini sepatutnya tidak dapat dimaafkan.

kehancuran umno semakin mendekat dan umno terpaksa bertahan dengan serang berbaur fitnah lucah maki hamun, dan samseng untuk meneruskan kesinabungan umno. sekali lagi gua mohon kepada rakan blogger sila sebarkan kebobrokan umno ni.
Inilah trooper yang gua maksudkan haramjadahRead more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

[Valid Atom 1.0]

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP