Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Friday, May 24

Menteri kerajaan minoriti jangan lembukan polis boleh tak?


Apa barang ni semua beb, main tangkap-tangkap, presepsi masyarakat semakin nagetif kepada intagreti polis beb, dah macam jadi kuda tunggangan BN selayaknya. 

Kalau sentuh bab polis ni bila silap cakap kena la nnti duk dalam hotel free, tapi bila kejadian tangkapan hanya kepada orang kuat parti pembangkang, rakyat mula menilai dah.

Mana pergi tangkapan kepada Zul kulim yang terang2 mencentuskan keadaan tegang memaki masyarakt india dengan panggilan yang menhina, mana pula tangkapan terhadap berahim katak yg terang2 mengajak orang membakar bible yg boleh mencetuskan ketegangan agama. tu belum lagi mulut2 celupar menteri kaberet najib yang kuat berbaur perkauman.

Kenapa pula surat khabar fitnah paling aula di malaysia lidah syaitan yg dikenali umno masih boleh sewenang2nya mehamburkan kata2 provokasi kaum dan agama. adakah kdn dah menjadi badan pekak n tuli dan berterusan menjadi kuda pemerintah zalim. Ingat beb lu cuma minoriti yang berjaya memerintah hasil auta dan belit kamu.

Hormat kepada polis semakin terhakis, woi menteri kerajaan minoriti jangan lembukan polis boleh.

Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

[Valid Atom 1.0]

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP