Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Saturday, July 30

Najib sibuk kat Almuni Plkn

SEPANG 29 Julai - Selepas lapan tahun diperkenalkan, buat pertama kalinya bekas pelatih Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) akan berkumpul dalam perhimpunan Kami Anak 1Malaysia pada Oktober ini.
Menteri Pertahanan, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi berkata, majlis perhimpunan tersebut akan turut dihadiri Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak.

Satu lagi projek Najib yg akan dibesar2kan oleh media umprono, selama ni pun bila wat majlis budak2 plkn jadi mangsa, kena berlakon jadi pak pacak menyambut kedatngan ular amri Malaysia, semua orang tahu jika majlis yang melibatkan ular amri ni mesti budak2 sekolah, bdk plkn, mat rempit berbayar, akan dijadikan pelakon tambahan bagi memeriahkan majlis, kalau tak hampeh lengang.

Nak harapkan pekasa jauh sekali, belum apa2 da kuncup sembunyi, patriot lagi la kena import mat bangla, mat indon, org putih baru dpt kumpul org, ckp je berdegar2 blh kumpul 50000 ribu la,100000ribu la, tapi yg gua tengok byk bdk sekolah je, yang terbaru pelakon tambahan import untuk meramaikan majlis adalah kimma tu pun kena import pekerja restoran dr india atau seri lanka.

Gua nak juga tgk cita2 besar nak kumpulkan alumuni Plkn 500000 ribu, ntah2 bdk sekolah jugak kena import,

Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

[Valid Atom 1.0]

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP