Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Friday, June 1

Najis berpindah

Wanita Umno mahu Pakatan Rakyat khususnya tiga pemimpin kanan PKR memohon maaf kepada Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil yang telah dibersihkan oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) daripada sebarang salah laku rasuah berhubung kes projek Pusat Fidlot Kebangsaan (NFC).
Walau pun kita kongsi bilik bersama katil bersama, tilam bersama dan satu selimut kita tidak konsi sama Nfc, Abangkan la hasil Nfc beli beras hasil nfc saya beli beras hasil gaji saya nasi kita berbeza.


Kesian kan sharizat muka sharizat yang selama ini terpalit tahi lembu dah dibersihkan hasil jilatan Sprm, maka dengan itu bersihla muka sharizat dari tahi lembu, begitu suci dan luhur.


Sekarang ni pulak Najis yang terdapat di lidah Sprm akan pula di ludahkan ke Muka Azmin, ala Azmin yang merupakan abang kepada betina yang klimex uuuuuhuuuuuuuuu masa ceramah kat lembah pantai tu.

Gua rasa la Najis yang di ludahkan kepada Azmin tu bakal melekat lama kat Azmin ni, terutama bila dah dekat dengan Pru. Tempiasnya Anwar juga bakal terkena najis tu. Tahniah dan cekap betul Sprm ni, dengar dan baca je kata-kata pelarian botak bintang 5 terus je meludah. handal cekap dan berpotensi masuk guniess world record. Tak payah ada laporan polis, pun dah boleh. dengar cakap pelarian pun dah cukup. uuuuuuhuuuuuuuu. Terbaikkkk.

Read more...

tayangan video lucah ke

Kementerian Dalam Negeri (KDN) akan menayangkan kepada umum rakaman video yang menyeluruh mengenai perhimpunan Bersih 3.0 pada 28 April lalu.


Video ni mesti video lawak gila beb megalahkan maharaja lawak, gua berani kata la, gambar polis belasah pendemo mesti tak keluar punya, nak kencing siapa sebenarnya video ni beb.


Tak payah keluar pun orang dah tengok dalam youtube orang da tengok bertapa zalimnya rejim umno, dan bagaimana pasukan keselamatan dijadikan boneka oleh rejim zalim ni. Nak tegak kan benang basah ke beb, tegakkan la beb, dah kurang orang dungu kat Malaysia ni beb tak yah nak bodohkan orang Malaysia beb.Tapi macam mana pun gua nak tengok gak rakaman video yang diorang nak tayangkan tu.
Atau kan lebih baik kalau tayangkan video lucah betina ni sedang klimexRead more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

[Valid Atom 1.0]

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP