Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Wednesday, November 16

berambus lagi


  Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak tiba di Bali Rabu untuk menghadiri Sidang Kemuncak Asean ke-19 dan berkaitannya mulai esok hingga Sabtu ini.

Najib diiringi isteri beliau Datin Seri Rosmah Mansor.

Perdana Menteri mengetuai delegasi Malaysia termasuk Menteri Luar Datuk Seri Anifah Aman, Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri Datuk Seri Mustapa Mohamed, Menteri Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan Datuk Seri Dr Rais Yatim dan para pegawai kanan kerajaan.

peh kaw2 punya baru je gua tanya semalam sini, arini da kuar berita berambus lagi mamat ni, ke Bali pulak beb. memang mamat ni bakal catit rekod dunia, perdana menteri yang paling banyak keluar negara. sekali lagi duit rakyat kena sakau, peh gila babi la.

Dulu che det, yang menyandang gelaran mahafiraun pun tak macam dia, pak tido la pun seingat gua jarang keluar negara. Kali ni berapa banyak duit rakyat malaysia terbang beb, gua nak senaraikan la berapa tempat mamat ni berambus, kalau ada sesiapa rajin tolong gua, buat senarai tu, boleh kita kongsi bersama.

Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

[Valid Atom 1.0]

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP