Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Monday, March 19

israel + umno

Segala isu yang dibangkitkan pembangkang mengenai hubungan perdagangan antara Malaysia dan Israel akan dijelaskan Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) di Parlimen, minggu ini. 
Menterinya, Datuk Seri Mustapa Mohamed, berkata penerangan itu penting bagi memastikan semua pihak terutama pembangkang untuk menerima maklumat tepat mengenai mengapa wujudnya perdagangan antara kedua-dua negara itu.
Katanya, memang tidak dinafikan negara membuat hubungan perdagangan dengan Israel dan Kerajaan Pusat tidak pernah menyembunyikan mengenai fakta itu kerana adalah sukar untuk diasingkan hubungan perdagangan dengan semua negara di dunia ini, termasuk negara terbabit.
Mustapa yang juga Pengerusi Badan Perhubungan UMNO negeri berkata, kebanyakan perdagangan yang dilakukan antara Malaysia dengan Israel membabitkan syarikat multinasio-nal. 
“Kita tidak menafikan wujudnya perdagangan dengan Israel dan kebanyakannya dilakukan melalui syarikat multinasional. Saya akan menjelaskan nanti kepada Parlimen sehari dua lagi,” katanya.

Kah kah kah selama ni tuduh orang sana sini rupanya muka sendiri pun tepalit taik zionis, siapa lebih buruk beb Anwar yang kata satu baris perkataan bersetuju Israel mempertahankan kebabiannya. atau sebuah kerjaaan yang di pimpin umno yang mempunyai hubungan perdangangan dengan israel.

mana lebih biadap orang yang cuma keluarkan kata2 atau orang yang membantu ekonomi Israel untuk melanyak orang Islam palestin, 

Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

[Valid Atom 1.0]

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP