Powered by Blogger.
ISTIQOMAH

SILA EMAIL KE GUA JIKA INGIN BERKONSI PENDAPAT ATAU APA SAHAJA

BUNTATJ@GMAIL.COM

BLOGER-BLOGER YANG NAK LINK KE BLOG NI AMAT DIALU-ALUKAN DAN GUA MOHON LINKKAN BLOG INI KE BLOG TUAN2 DAN PUAN2, SILA MAKLUMKAN GUA MELALUI EMAIL ATAU DI RUANG KOMEN

Wasiat Saidina Ali...

1. Dosa yang paling besar ialah takut.
2. Bahaya yang paling besar ialah putus asa.
3. Berani yang paling besar ialah sabar.
4. Hadiah yang paling Besar ialah kesempatan.
5. Modal yang paling besar ialah "PERCAYA PADA DIRI SENDIRI"

Firman Allah:


وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٍ۬

Dan sediakanlah untuk menentang mereka (musuh yang zalim) dengan apa-apa jenis kekuatan yang mampu kamu sediakan (al-Anfal: 60)


Followers

Thursday, September 29

Si bacul mencabar

Liow mencabar DAP supaya keluar daripada pakatan pembangkang memandangkan parti itu tidak bersetuju dengan cadangan Pas untuk melaksanakan hudud.
"Mereka kata tidak setuju tetapi masih bersama pakatan pembangkang. Jadi kita cabar DAP supaya tinggalkan pakatan pembangkang kerana sudah jelas mereka tidak sepakat," katanya. BERNAMA

Kenyataan bangang dari  jaga hospital yang dilantik jadi bos doktor. Lawak gila beb, konon nak ludah orang tapi kena muka sendiri, ni la hasilnya orang kurang cerdik jadi bos orang cerdik, belagak cerdik pulak tu.

Apa la mamat ni merepek dah terang2 MCA ugut UMNO nak keluar BN. sibuk pulak nak jaga tepi kain orang. sendiri punya kain koyak rabak tak nampak ke. Dah berapa banyak kali la UMNO dengan MCA tak sependapat, nape MCA tak tinggalkan UMNO. Apa? bila ada satu isu tak sependapat terus bercerai ke, itu bacul namanya, sikit2 merajuk, gaduh sikit main tingal2. Tu budak2 punya perangai la weiii, tak tahu la pulak mamat ni dah tua tapi tahap pemikiran macam budak2 je.

Cabar konon, berahim katak pernah cabar, kena cabar balik sembunyi belakang bini, Najib kena cabar beri keterangan, bila sampai masa ketakutan, orang BN ni mana ada berani kalu berani gua cabar, buka media kepada semua orang, ada beran, Gua berani la potong jari kalau BN berani. Orang bacul nak cabar orang lain kan lawak namanya tu.

Read more...

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

[Valid Atom 1.0]

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP